• Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

Termeni de Confidentialitate

Ne propunem sa va oferim dumneavoastra, utilizatorilor site-ului si serviciilor noastre o experienta online, estetica, sigura. In acest sens depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere.
Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice noi avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre site sau blogul dumneavoastra. Scopul colectării datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor informatii si servicii de cea mai buna calitate, precum si servicii de marketing, reclama si publicitate fara foloase materiale strict pentru prospect de piata .
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciilor puse la dispozitia dvs. de catre acest director web. Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a va oferi serviciile solicitate. Informaţiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer .Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justiţiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneţi prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Informatii generale colectate de site nostru. In momentul inregistrarii pe contact machiajtatuaj site sau blog , prin crearea unui cont, prin accesarea diferitelor servicii si produse , vizitarea anumitor site-uri inscrise gratuit la noi , ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare strict fara foloase materiale, vom prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.
In unele zone ale siteurilor, va cerem sa furnizati date personale, incluzand numele dvs, adresa, adresa de e-mail, telefon, informatii de contact. In alte zone ale siteurilor noastre, colectam sau putem sa colectam informatii demografice care nu va pot identifica, cum ar fi : varsta, sexul, interesele dvs. Uneori colectam sau putem colecta o combinatie intre cele doua tipuri de informatii.
In momentul crearii unui cont in reteaua noastra va sunt solicitate numele, prenumele, adresa de email , data nasterii, sex, profesie, cod postal, domeniul de activitate . Crearea contului dvs pe site-ul nostru si abonarea la serviciile noastre ne faciliteaza accesul la datele dvs cu caracter personal.
De asemenea primim si inregistram pe serverul nostru informatii referitoare la adresa ip si informatiile cookie a site-ului solicitat de dvs. Afisarea datelor personale in spatiile/domeniile publice ale sitelui / blogului machiajtatuaj semipermanent.
Informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in locurile/spatiile publice apatinand machiajtatuaj , cum ar fi comentarii, raspunsuri, liste de discutii, baza de date cu cv-urilor cautabile, pt fi copiate si stocate de catre terti asupra carora machiajtatuaj nu are nici un control. Noi nu suntem responsabili pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ati postat sau le-ati facut disponibile in spatiile publice apartinand site-ului nostru.
Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre site nostru.
Noi utilizam informatiile stranse de pe site-ul / blogul machiajtatuaj semipermanent, indiferent daca sunt date personale , demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. La inregistrarea in cont v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-urilor web, noilor oportunitati oferite de noi si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dvs precum si news-lettere cu informatii utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre site-ul nostru / blog este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Precizam ca inscrierea in comentarii este gratis si nu se percep nici un fel de foloase materiale .
Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal
Site-ul / blogul machiajtatuaj / semipermanent nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal.
Putem totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:
- Cu acordul dvs. ; - Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs cu precizarea sa nu se ceara foloase de nici un fel . - In cazul in care informatia e necesara partenerilor pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. - Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:
(a) e prevazut intr-o dispozitie legala;
(b) protejeaza drepturile site-ului nostru.
(c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
(d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
(e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.
- in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor de folosire a comentariilor , sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail.
Dreptul dvs. de a va modifica si stege datele dvs. detinute de operator
Machiajtatuaj / semipermanent confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dvs. de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti sa solicitati operatorului stergerea datelor dvs. oricand.
Securitatea datelor
Pentru confidentialitatea si securitatea datelor contul e protejat de o parola ;
…….Feedback
Site ofera posibilitatea utilizatorilor sitului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.
Modificari ale politicii de confidentialitate Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti la contact . Mentionam ca machiajele / tatuajele pe care le solicitati si pe care Zarescu Dan le face cu profesionalism sunt gr atis executate fara a se cere niciun folos material. Acest site / blog este facut strict pentru prospect de piata si promovare fara foloase materiale . Efectuarea de mach iaje la diverse cabinete / sa loane partenere sunt in scop de promovare fara vreun folos material din nici o parte, fiind gra tis. Se poate cere acordul dumneavoastra de a face fotografii si mini filmulete pentru o mai buna promovare a sitelui / blogului machiajtatuaj / semipermanent .Preturile au caracter doar de prospect de piata.
Nota obligatorie.
Tatuajele intra in categoria artelor. Nu-i o meserie. Le faci cand ai inspiratie si dispozitie. Din acest motiv fac tatuaje si make-up semipermanent doar la prieteni de familie. Nu fac machiaj semipermanent si tatuaje la persoane straine care gasesc datele mele de contact pe net decat daca accepta sa fim prieteni de familie. Vezi dex. Certific prietenia si prin contactul de pe facebook ( adaugare la prieteni ). Acest text este on line in site, scris vizibil si consider ca sunt acceptati termenii de confidentialitate si de "prieteni de familie" daca ajungeti la mine.
Machiajtatuaj.ro este un site de limba romana in curind director de siteuri - creat, dezvoltat si operat de semipermanent.ro si caruia i se aplica urmatorii termeni de utilizare care includ, dar fara a se limita la acestea, avatarul, uneltele interactive, produsele digitale, toate textele si pozele publicate in toate paginile site-ului. Segmente ale site-ului sunt vizibile si pentru utilizatorii care vizualizeaza site-ul, insa anumite sectiuni, in special adaugarea de linkuri si articole, pot fi accesate numai prin autentificarea pe site cu nume de utilizator si parola. Odata inregistrat pe site-ul machiajtatuaj veti beneficia gratuit de toate serviciile si informatiile puse la dispozitie pe acest site. In momentul accesarii , autentificarii, trimiterea mail-urilor, accesarea numerelor de telefon sau prezentarea la machiaje, acceptati sa va supuneti acestor termeni si conditii de utilizare a seviciului oferit si implicit acceptati posibilitatea ca pe viitor acesti termeni si conditii sa se modifice fara vreun anunt prealabil, dar afisati pe aceasta pagina. Machiajtatuaj.ro nu va fi considerat responsabil pentru orice incalcare a acestor Termeni de Utilizare. Daca nu sunteti de acord cu continutul prezentului document va rugam sa nu va inregistrati pe acest site, nu trimiteti mail la operator, nu dati telefon, nu cereti informatii care sa forteze raspunsuri cu caracter informational general, nu mergeti la ma chiaj / ta tuaj si sa nu ii utilizati serviciile, oricare ar fi acestea. Va rugam ca de fiecare data cand reveniti pe acest site sa verificati daca Termenii de utilizare au fost modificati. Daca schimbarile eventuale din Termenii de Utilizare ai Site-ului nu sunt conforme cu dorintele dumneavoastra va rugam notificati acest lucru in cel mai scurt timp posibil proprietarului site-ului, mach iajtatuaj.ro / semip ermanent.ro Log, la adresele de contact disponibile in acest site. Utilizarea in continuare a site-ului si serviciile mac hiajurilor si a ta tuajelor implica acceptarea de catre dumneavoastra a acestor Termeni de Utilizare. Accesul dumneavoastra la acest site desemneaza acordul cu termenii de utilizare prezentati in acest document. Accesul neautorizat, distributia, reproducerea, copierea, restransmiterea, publicarea, vanzarea, utilizarea comerciala sub orice forma, sau oricare alt tip de transfer a oricarei parti din site-ul machiajtatuaj / semipermanent , inclusiv dar fara a se limita la acesta, tot continutului, serviciile, produsele digitale, evenimentele, facilitatile contului sunt prin prezenta strict interzise. Va multumim ca folositi serviciile noastre. Va asiguram ca vom incerca sa va oferim intotdeauna cele mai bune servicii si sa ramanem prietenul dumneavoastra pentru numeroasele facilitati .

 

Inscriere Newsletter

Va rugam sa va inscrieti in newsletterul nostru! Completeaza formularul "Abonare Newsletter" si cere prin mail sa beneficiezi de pana la 50% reducere pentru machiajul semipermanent dorit. Programarea se face la: Tel: 0745001236 si 0765558073
Multumim pentru mail-ul in care ati cerut reducerea de 50% si inscrierea in newsletter. Pentru programare va rugam sunati la tel: 0745001236 si 0765558073