• Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

Tatuaj Corp

Tatuaje pe corp temporare sau permanente?  Cu certitudine doua opinii:   Cei care se mandresc ca au tatuaje  si …cei care ii privesc pe cei dintai.
  Tatuajul pe corp temporar sau permanent?  Tine de tinuta, atitudine, indrazneala, putere.
  De ce tatuaje pe corp semipermanente ,temporare prin micropigmentare in primul strat de piele ?
  Deoarece aceste tatuaje ies in 5 - 7 ani.
  Sunt mai putin dureroase, fara sangerari, nu sunt alergice, se pot modifica mai usor si sunt foarte estetice.
  Pigmentii folositi la tatuajele semipermanente sunt de calitate mai buna, din plante , testate dermatologic , conceputi special sa se dizolve in timp, sa se exfolieze odata cu celulele pe cale naturala.
  Tatuajele semipermanente se fac dupa modelul clientului sau puteti alege din baza noastra de date.
  Tatuajele corporale semipermanente sau permanente sunt foarte raspandite in toata lumea si au pentru fiecare o semnificatie aparte.
 
Riscurile tatuajelor semipermanente.
  
   RISCURI la care trebuie sa va asteptati la efectuarea tatuajelor semipermanente / permanente .
   Foarte important pentru efectuarea tatuajelor permanente / semipermanente este experienta esteticianului / cosmeticianului .  Precizez ca el face machiajul / tatuaj si nu locatia  sau numele salonului la care se tot perinda personalul.
  Intrebati de experienta pe care o are in domeniul machiajului / tatuajului si nu va feriti sa cereti fotografii , lucrari de machiaj make-up / tatuaj efectuate.
  Verificati ( Obligatoriu) daca chitul folosit in machiaj / tatuaj este steril si de unica folosinta.
  Sa nu va fie rusine sa intrebati. Mai bine o intrebare de un minut decit o incertitudine de citiva ani.
  Prin conversatie / intrebari  va dati seama daca esteticianul stie bine ce face si nu este nou in aceasta arta a machiajului semipermanent prin tatuaj.
   Nu va luati dupa sloganul ca “ nu doare deloc” … Tatuajele permanente / semipermanente nu se fac prin telepatie. Se simte  oarecare disconfort in functie de fiecare persoana in parte. ( Nu a fugit nimeni  cu machiajul / tatuajul  make-up sau corporal nefacut).
  Acest lucru depinde de priceperea esteticianului , timpul acordat pentru fiecare in parte , conditiile de lucru, ambientul etc.
   Precizez ca o sedinta de tatuaj / machiaj semipermanent sau corporal trebuie sa fie relaxanta. Daca va suna telefonul , doriti sa va relaxati si  sa fumati o tigara, cu certitudine trebuie sa cereti acest lucru.
   Machiajul / tatuajul semipermanent  sau corporal este o arta  care se face din placere, nu pe  banda rulanta.
   In aceasta arta a machiajului / tatuajului semipermanent  interactioneaza doua personae iar rezultatul trebuie sa va faca fericite , increzatoare,  puternice , sa sublinieze personalitatea si sa scoata in evidenta calitatile si feminitatea.
 Estetician Zarescu Dan ZDM Bucuresti Tel: 0745001236

Inscriere Newsletter

Va rugam sa va inscrieti in newsletterul nostru! Completeaza formularul "Abonare Newsletter" si cere prin mail sa beneficiezi de pana la 50% reducere pentru machiajul semipermanent dorit. Programarea se face la: Tel: 0745001236 si 0765558073 Datele personale introduse in prezentul formular, vor fi colectate si folosite de noi in scopul informarii generale sau solutionarii cererii dvs. Ele vor fi pastrate cel mult o perioada de 30 de zile dupa care vor fi sterse. Prin accesarea butonului "Abonare Newsletter" va exprimati consimtamantul cu privire la folosirea datelor in scopurile mentionate.
Multumim pentru mail-ul in care ati cerut reducerea de 50% si inscrierea in newsletter. Pentru programare va rugam sunati la tel: 0745001236 si 0765558073