• Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

Tatuaj Ochi

Conturul pleoapelor se realizeaza in functie de fizionomie, de comun accord cu viitoarea posesoare a machiajului semipermanent, al tatuajului pleoapei.
 Tatuaj pleoape semipermanent este o procedura care este efectuata in doua ore si tine sase ani scutind calvarul machiajului de zi cu zi 
 Recomandat, se traseaza conturul subtire de la primul la ultimul fir de gene. In functie de fizionomie se pot face si jumatati de contur ochi.
 Coditele sunt efectuate la cerere persoanelor care le realizeaza frecvent . Celorlalte personae le recomand inaintea machiajului semipermanent prin tatuaj sa le deseneze cu un timp inainte pentru a se obisnui cu forma . Trebuie specificat ca machiajul semipermanent prin tatuaj dureaza intre 3 si 6 ani .
 Pentru aceasta procedura de machiaj make-up semipermanent, executia este foarte simpla, putin dureroasa, folosindu-se anestezic de contact aprobat de ministerul sanatatii. Precizez ca totusi este un tatuaj, nu se face prin telepatie, se simte putin disconfort.
 Inflamarea pleoapelor dureaza aproximativ 2 ore cu conditia aplicarii compreselor reci sau 4-6 ore la temperature mediului. 
 Se poate vedea inflamarea pleoapelor dupa machiajul semipermanent in in  Galeria Foto ( fotografiile fiind facute imediat dupa efectuarea machiajului semipermanent prin tatuaj ).
Machiaj semipermanent ochi este o procedura simpla care aduce mult confort si timp in viata dumneavoastra.
 
Tatuaj sprancene Tatuaj ochi Tatuaj buze 0745001236 Zarescu Dan Galerie foto cu 2000 video machiaj semipermanent Discount 50%
 
Zarescu Dan ZDM Tel: 0745001236

Inscriere Newsletter

Va rugam sa va inscrieti in newsletterul nostru! Completeaza formularul "Abonare Newsletter" si cere prin mail sa beneficiezi de pana la 50% reducere pentru machiajul semipermanent dorit. Programarea se face la: Tel: 0745001236 si 0765558073 Datele personale introduse in prezentul formular, vor fi colectate si folosite de noi in scopul informarii generale sau solutionarii cererii dvs. Ele vor fi pastrate cel mult o perioada de 30 de zile dupa care vor fi sterse. Prin accesarea butonului "Abonare Newsletter" va exprimati consimtamantul cu privire la folosirea datelor in scopurile mentionate.
Multumim pentru mail-ul in care ati cerut reducerea de 50% si inscrierea in newsletter. Pentru programare va rugam sunati la tel: 0745001236 si 0765558073