• Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
  • Home
  • Blog
  • Estetician Linergist Zarescu Dan
Estetician Linergist Zarescu Dan

Estetician Linergist Zarescu Dan

Dan Zarescu, estetician linergist din Ianuarie 2006 specializat in cosmetica, machiaj semipermanent, tatuaje sprancene, contur ochi, micropigmentare buze, tatuaje mici cu detalii, microdermabraziune, micropigmentare scalp.
Dan Zarescu, machiajtatuaj.ro, foloseste pigmenti aprobati de legislatia in vigoare, produse sterile de unica folosinta, aparatura moderna omologata.
Dan Zarescu, semipermanent.ro ofera un cadru placut, consiliere de specialitate si un program facut dupa timpul clientei, Vineri-Duminica intre orele 10-21 doar cu programare. Pentru zilele Luni-Joi rog programarea cu sase zile inainte deoarece lucrez la saloanele partenere. Precizez ca micropigmentarea scalpului o efectuez doar la salonul partener, clinica de infrumusetare SlimArt pe timpul contractului.

Inscriere Newsletter

Va rugam sa va inscrieti in newsletterul nostru! Completeaza formularul "Abonare Newsletter" si cere prin mail sa beneficiezi de pana la 50% reducere pentru machiajul semipermanent dorit. Programarea se face la: Tel: 0745001236 si 0765558073 Datele personale introduse in prezentul formular, vor fi colectate si folosite de noi in scopul informarii generale sau solutionarii cererii dvs. Ele vor fi pastrate cel mult o perioada de 30 de zile dupa care vor fi sterse. Prin accesarea butonului "Abonare Newsletter" va exprimati consimtamantul cu privire la folosirea datelor in scopurile mentionate.
Multumim pentru mail-ul in care ati cerut reducerea de 50% si inscrierea in newsletter. Pentru programare va rugam sunati la tel: 0745001236 si 0765558073