• Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

Tatuaj Buze

Conturul semipermanent prin tatuaj al buzelor se face in urma unui desen care trebuie sa va avantajeze fizionomia.

Anestezicul preintimpina disconfortul . Culorile se aleg in functie de cerinta clientei .

Identificarea texturii, tipului de epiderma, hidratarea tesutului cere o experienta bogata in machiajul semipermanent al buzelor.

Experienta esteticianului linergist , mina sigura, vederea buna sunt esentiale pentru un machiaj de calitate . 
Dupa efectuarea conturului semipermanent al buzelor se poate iesi pe strada fara probleme deoarece inflamarea nu este foarte vizibila, ea trecind in aproximativ 6 ore cu precizarea ca imflamarea din partea dreapta se retrage mai repede decit stinga. 

Inflamarea se simte chiar daca nu este vizibila, 1 / 2 zile . 

La buze nu se formeaza cojita pregnanta . Acest machiaj este scos in evidenta prin hidratare , prin folosirea unui gloss. 

Avind in vedere ca virusul herpetic exista in fiecare din noi, el fiind inactiv , preventiv trebuie folosit antiherpetic pe cale orala (Aciclovir)

Machiajul semipermanent prin tatuaj fin al buzelor se foloseste pentru a da imaginea de marire, de volum .

Culoarea se alege in functie de fizionomie. Este un machiaj deosebit caruia trebuie sa ii fie acordata o deosebita atentie.

Acest machiaj fiind executat pe piele normala , se comporta ca un tatuaj corporal. Fiind o pigmentare fina, cojita este mai pregnanta pe contur si aproape ca lipseste in interior.

Machiajul semipermanent , micropigmentarea prin tatuaj a buzelor este cel mai frecvent make-up cu impact estetic imediat.

Este un tatuaj efectuat in interiorul buzei. Nu se formeaza cojita .

Imediat dupa efectuarea machiajului semipermanent prin tatuaj la buze, culoarea este foarte intensa. Daca se sterge buza cu un tampon, nu trebuie sa se ia culoarea pe el.

In decurs de citeva zile culoarea scade progresiv cam 40 % din intensitate.

Intretinerea dupa machiajul semipermanent al buzelor este simplu.

Avind in vedere ca prin intepaturi repetate se strica echilibrul si membranele celulelor , rezultanta este privarea lor de hrana si hidratare, implicit o exfoliere mai accentuata a tesutului exterior superficial.

Se spala normal cu apa rece dupa care aplicam o crema foarte grasa. Aceasta operatie trebuie facuta frecvent citeva zile deoarece deshidratarea tesutului conduce la exfoliere .

10 zile este interzis solarul , expunerea la soare si dezhidratarea.

 

Tatuaj sprancene Tatuaj ochi Tatuaj buze 0745001236 Zarescu Dan Galerie foto cu 2000 video machiaj semipermanent Discount 50%