• Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

Noul nostru Blog

Written by Estetician Linergist Zarescu Dan on Joi, 24 Octombrie 2013. Posted in GALERIE1

Prima noastra postare

Noul nostru Blog

Ne bucuram nespus ca ati ajuns pe blogul nostru. 

Aici vom incerca sa va tinem la curent cu aspecte importante pentru noi, dar si cu informatii utile ce nu pot fi prezentate pe larg in site-ul nostru. Vom incerca sa postam cat mai multe articole care sa va ajute sa luati o decizie, sa aveti o informatie completa, sa interactionati mai mult cu noi. 

Experienta noastra larga, evidentiata in galeria noastra foto cat si cea video, ne face sa putem raspunde multor intrebari pe care le aveti. Aveti posibilitatea sa va inscrieti in newsletterul nostru si din cand in cand veti primi un mail cu noutatile de pe blog, cat si informatiile despre promotiile noastre active. Puteti de asemenea sa trimiteti intrebarile pe care le aveti in formularul nostru de contact si vom incerca ca in cel mai scurt timp sa va raspundem.

Multe din articolele noastre viitoare din blog vor avea ca subiect cele mai frecvente intrebari adresate de voi prin formularul nostru de contact.

Speram sa putem sa facem cat mai multa lumina in aspectele importante inaintea luarii deciziei de a va tatua sprancenele, ochii buzele...etc.

 

 

Seems you have no WidgetKit installed but this feature relies on it.

Take in consideration that you could need the FULL WidgetKit version.

Despre Autor

Estetician Linergist Zarescu Dan

Estetician Linergist Zarescu Dan

Dan Zarescu, estetician linergist din Ianuarie 2006 specializat in cosmetica, machiaj semipermanent, tatuaje sprancene, contur ochi,...

Lăsați un comentariu

Comentați ca și oaspete.